Fourth Way Introduction

Overzicht


VIDEO 1 | Wat is de Vierde Weg?

Krijg antwoord op de meest basale vragen over het stelsel van 'de Vierde Weg'. Wat is het, waar is het op gebaseerd, hoe is het ontstaan, wat is haar traditie en 'last but not least'; hoe kan het stelsel van 'de Vierde Weg' mij helpen in mijn dagelijks leven?

 

 

 

 

 


VIDEO 2 | Oorsprong van het stelsel

In deze video ga ik dieper in op de oorsprong van het stelsel van 'de Vierde Weg' en krijg je inzicht in hoe het stelsel een nieuw referentiekader kan zijn voor iedereen onafhankelijk van je huidige geloof of 'believe-system'. Je zult gaan zien dat 'De Vierde Weg' haar wortels in generieke wijsheden heeft maar niet dogmatisch is en een universele waarde heeft ongeacht je achtergrond of overtuigingen.

 

 

 

 

 


VIDEO 3 | Wat is een 'School'?

In het stelsel van 'de Vierde Weg' wordt nadrukkelijk gesproken over het begrip school in de meest algemene zin. Een school als zijnde een verzameling mensen met verschillende achtergronden en statuten binnen de school maar verenigd in een eenzelfde doel; het vergroten van het bewustzijn. Wat is een School en wat zijn de randvoorwaarden voor iedere 'school' die zich vergelijkbare doelen stelt?

 

 

 

 


Voor wie is het stelsel van 'de Vierde Weg'?

#1. Je bent op zoek

Deze training is een eerste kennismaking met een gedachtegoed dat zijn 'roots' heeft in de eeuwenoude wijsheid van de wereld en haar effectiviteit door de afgelopen jaren al lang en breed heeft bewezen. Alhoewel de mensheid op een bepaald niveau zich steeds verder lijkt te ontwikkelen is er op een heel ander niveau nog niet zo gek veel verandert. Dit is het gebied waar dit stelsel betrekking op heeft en je dus ook antwoorden kan geven op de wezenlijke vragen waar ieder weldenkend en wel-voelend mens vroeg of laat op uitkomt.

2# Je bent het zat

Misschien zit je op dit moment in een lastige fase. Of misschien gaat alle juist wel lekker z'n gangetje. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het enige dat telt is dat jij gedreven wordt door een soort gezonde 'ontevredenheid' omdat je ergens aan je water aanvoelt dat er 'meer' moet zijn. Het stelsel geeft je een toegang naar dat 'meer' in jouw leven, hoe dat er ook op individueel niveau uit mag zien. Voor sommige mensen is het een mogelijkheid voor anderen omdat ze het zat zijn steeds tegen dezelfde obstakels aan te lopen.

3# Je bent nieuwsgierig

Dat is misschien wel de meest zuivere reden om je verder te willen ontwikkelen. Er is uiteindelijk in het grotere geheel 'niets mis' ook lijkt dat vaak niet zo. Als je kunt kijken vanuit de positie dat er 'niets mis is', vindt er een fundamentele verschuiving plaats in de context van waaruit je op zoek gaat.

Kies jouw persoonlijke reden 'waarom' en schrijf je in.

Frank Middendorp 
StandUpCoach NMG

Close

50% Complete

Halverwege...

Vul je naam en beste emailadres We gaan je niet spammen en je kunt je ten allen tijden weer gemakkelijk uitschrijven. Beloofd!